Speel puzzel spelletjes

Speel puzzel spelletjes

5 Dice

Behaal een zo hoog mogelijke totaalscore met behulp van de 5 dobbelstenen. Lijkt sterk op poker. (Muisbesturing) (46171 maal gespeeld)

5 Dice Multiplayer

Zodra je voor multiplayer gekozen hebt kom je in de lobby terecht. Er zijn "REAL" kamers, waar je voor geld kunt spelen, en "FUN" kamers, waar je eerst kunt oefenen. Meer informatie vind je bij het spel zelf. (27268 maal gespeeld)

Ballen schieten: Bubble Up

Schiet alle parels weg door combinaties van 3 of meer te maken. Schiet ballen met een gelijkaardige kleur naar elkaar. Als er meer dan drie ballen van dezelfde kleur bij elkaar plakken dan springen ze en krijg je punten. (211583 maal gespeeld)

Blokken spelletje (Tetris voor iPad)

Speel het blokken spelletje. Dit Tetris spelletje kan je spelen op een gewone computer of op de iPad. Speel Tetris of speel blokken, het wereldberoemde spelletje. Om naar links of naar rechts te sturen kan je de pijltjes op je toetsenbord gebruiken. Pijltje naar beneden om de blokken sneller te laten zakken en pijltje naar boven om de blokken te draaien. Veel plezier! (457169 maal gespeeld)

Blox 2

Plaats blokken met een zelfde kleur samen om ze te verwijderen. Verwijder alle blokken om de puzzel op te lossen. Blokken kunnen niet naar boven geduwd worden. (25144 maal gespeeld)

Boerderij Spelletje

Welkom in Landleven! Een spel over het echte leven op het platteland. Met de schattigste huisdieren die je op je farm kan verzorgen en vertroetelen! Ben je er klaar voor om de beste boer van de stad te worden?

Je kiest je eigen naam en je bent meteen klaar om te spelen. In het begin van het spel ontvang je een koe, je kunt maïs telen of je maakt eigenhandig kaas. Nieuwe zaken kunnen aangekocht worden in het winkeltje en in de multiplayer versie kun je zelfs cadeautjes ontvangen van je vrienden/medeboeren.

Dit is een toffe en realistische game dat een tikkeltje verslavend kan werken. (67639 maal gespeeld)

Bumble Tumble

Vrolijk zoemend tussen bloemen en vogelgeluiden, verzamel je als bijtje honingdruppels. Een aandoenlijk spel dat lekker snel speelbaar is. Door de druppels in de honingraat te draaien, maak je kleurcombinaties. Je verzamelt extra punten door de druppels met bloem en verfkwast weg te spelen. (47186 maal gespeeld)

Diamond Dazzle

In het begin van het spel heb je 100 zetten, als die op zijn is het spel afgelopen. Verzamel het benodigde aantal juwelen en behaal zo de levels voor meer punten. De juwelen kan je wegspelen door op groepen te klikken van 3 of meer juwelen van dezelfde kleur. Hoe grotere groepen die je wegspeelt hoe meer puntjen je verkrijgt. (17686 maal gespeeld)

Dice Mice

Gooi de dubbelstenen. Elk getal mag je maar één keer per ronde gebruiken. Bij elke ronde moet je minstens de 6 wegleggen of je krijgt geen punten voor die ronde! Voor de laatste 2 plekken krijg je extra punten. (10638 maal gespeeld)

Dominos

Speel zo snel mogelijk al je stenen weg. Punten scoor je door je stenen op het speelveld te plaatsen. Speel je alle zichtbare stenen weg dan verdien je extra bonuspunten! (29721 maal gespeeld)

Dr. 5dice

Werp de dobbelstenen en maak combinaties, zoals een kleine straat, een grote straat of een full house. De dobbelstenen mag je drie maal per beurt gooien. Kies na elke worp welke stenen je wil behouden en gooi de rest opnieuw. Gebruik de combo's om 1 dobbelsteen opnieuw te gooien, ze allemaal opnieuw te gooien en om zelf de waarde van een steen te bepalen. (11581 maal gespeeld)

Fuzzball Frenzy

Sorteer 4 of meer Fuzzballs op kleur door ze horizontaal of verticaal te verslepen. Hoe meer Fuzzballs je sorteert, hoe meer punten je scoort! Door Fuzzballs met brillen of snorren te sorteren verdien je extra punten. Laat de meters op de linkerzijde vollopen door veel Fuzzballs in 1 keer weg te spelen, en krijg extra veel bonuspunten! (26275 maal gespeeld)

Ice Cream Shuffle

Door drie ijsjes op een rij te plaatsen kan je ze wegspelen. Combineer je er meer dan ontvang je specials! Die kan je gebruiken om nog meer ijsjes weg te spelen. (20000 maal gespeeld)

Jelly Madness

Je hebt maar 50 zetten. Het spel is afgelopen als je geen zetten of tijd meer hebt. De Jelly's kan je wegspelen door drie of meer Jelly's met elkaar te verbinden, hoe meer hoe beter! (14842 maal gespeeld)

Jewelmine

Maak setjes van 3 of meer juwelen door 2 aangrenzende juwelen te verwisselen. (Muisbesturing) (46642 maal gespeeld)

Johnny Rocketfingers 2

Een soort puzzle spel. Als je vastgeraakt, beweeg je muis dan heel langzaam rond in de kamer, je vindt vast wel iets om op te klikken (om een object op te rapen of een actie uit te voeren). (18505 maal gespeeld)

Jumbo Jump

Groepeer de olifantjes op kleur en speel het speelveld leeg. (32656 maal gespeeld)

Junkyardhuzzle

Stapel zoveel mogelijk autowrakken met dezelfde kleur. (33864 maal gespeeld)

Mahjong

Verwijder alle stenen door bij elkaar passende paren van vrijliggende stenen te maken! (Muisbesturing) (64259 maal gespeeld)

Mahjong Combi

Speel de stenen weg door paren te maken van dezelfde soort. Dit doe je door met je muis een bepaalde steen te selecteren en vervolgens een zelfde steen aan te klikken. Je kunt alleen paren maken met stenen waarvan minstens één lange zijde vrij ligt. In Mahjong Combi scoor je extra combo bonuspunten door achter elkaar combinaties te maken uit dezelfde serie. (76049 maal gespeeld)

MahJong Connect

Zoek twee stenen die op elkaar lijken en speel ze weg door ze beide aan te klikken. Je kan enkel stenen wegspelen waar geen andere stenen opliggen. Stenen die vrij liggen dus. (57150 maal gespeeld)

Marble Magic

Verwijder alle knikkers uit het speelveld en maak daarbij zo groot mogelijke series. Vergelijkbaar met het bubble spel. Schiet de knikkers af doormiddel van je linkmuisknop. (83178 maal gespeeld)

Mister Mole

Je kan punten scoren in Mister Hole door met de hooibaai over het spel te rollen, over de mollen heen. Je kan de hooibaai besturen door op de veldjes rond de hooibaar te klikken, of door hem met je pijltjestoetsen te bewegen. Je kan extra punten binnen halen door achtereenvolgens in verschillende beurten over mollen van dezelfde kleur te rollen. Je zal dan ook de scoremeter aan de linker zijde zien stijgen. De kleurencombinatie zal zijn bonus verliezen wanneer je niet meer over een mol van dezelfde kleur gaat rollen. Onderaan rechts kan je een teller vinden. Deze geeft aan hoeveel mollen er nog aan komen. Na elke rol met de hooibaar zullen de mollen wat dalen in waarde. Rol over een appel om de mollen rondom allemaal dezelfde kleur te geven en zo extra punten te scoren door extra lange combinaties te maken. Wie weet ontdek je misschien ook de gouden mol! Deze is extra veel punten waard! (15487 maal gespeeld)

Monster Mahjong

Speel het volledige veld leeg door stenen met een gelijke tekening erop te combineren. Speel en haal zoveel mogelijk levels voordat de tijd op is! De gekleurde stenen moet je met gelijke kleuren combineren. (24126 maal gespeeld)

Qinga

Maak cijfer combinaties en speel de slangen weg. Combinaties kunnen voorkomen in de vorm 1,2,3 of 3,2,1 of 2,2,2. Speel verschillende combinaties tegelijkertijd weg en ontvang bonuspunten. (26901 maal gespeeld)

Qinga Multiplayer

Maak cijfer combinaties en speel de slangen weg. Combinaties kunnen voorkomen in de vorm 1,2,3 of 3,2,1 of 2,2,2. Speel verschillende combinaties tegelijkertijd weg en ontvang bonuspunten. (12350 maal gespeeld)

Rabbit Race

In dit toffe online gezelschapspel is het de bedoeling zoveel mogelijk punten te scoren. Punten scoor je door je konijntjes het eerst bij de wortels in het midden te krijgen. Maar let op! Elke nieuwe wortel die verschijnt heeft een lagere waarde dan de vorige. Beland je op een geel vakje, dan kan je een rijtje opschuiven. Konijnen race: Klik eerst op werpen, en klik dan een maal links met je muis op een van de oranje konijntjes om ze een zet te laten maken. Je kan bij elke beurt kiezen welk konijntje je graag aan zet wel laten. Beland je op een dobbelsteen, dan mag je nog eens rollen. (66548 maal gespeeld)

Sevens

Je kan meerdere dobbelstenen combineren die samen zeven vormen. Door meerdere rode stenen te combineren krijg je bonuspuntjes. Maak de combinatie die je ziet in het Jokerdoel om de Joker vrij te spelen. Jokers kunnen met elke andere dobbelsteen gecombineerd worden. (15038 maal gespeeld)

Sevens Multiplayer

Als je het spel begint worden de dobbelstenen geworpen. Probeer met deze dobbelstenen en de stenen die er al liggen op voorste rij, combinaties te maken van 7. Als je een 7 gevormd hebt, verdwijnen de dobbelstenen en schuift een nieuwe rij naar voren. Speel zo veel mogelijk dobbelstenen weg. Combinatiepunten zijn te verdienen door zoveel mogelijk stenen van eenzelfde kleur weg te spelen. Ook voor elke weggespeelde kolom krijg je een oplopend aantal bonuspunten. Heb je een combinatie van 7 gemaakt, dan kan je opnieuw gooien door op de rode dobbelstenen onderaan het veld te klikken. In elk spel zitten zeven rode dobbelstenen die je als een soort joker kan gebruiken. (33597 maal gespeeld)

Sweet Sevens

Vul de buik van Nom door combinaties te maken van zeven. Kan je er geen meer maken? Druk dan op de blauwe knop voor twee nieuwe dobbelstenen. Vul je zijn buik met alle verschillende unieke kleuren tegelijk? Dan krijg je extra punten! (6867 maal gespeeld)

Tetris (Blokken)

Speel Tetris of speel blokken, het wereldberoemde spelletje. Om naar links of naar rechts te sturen kan je de pijltjes op je toetsenbord gebruiken. Pijltje naar beneden om de blokken sneller te laten zakken en pijltje naar boven om de blokken te draaien. Veel plezier!

Klik hier voor een alternatieve versie die zelfs ook op de iPad werkt! (6977716 maal gespeeld)

Treasure Hunt

Vang minimaal 3 dezelfde schatten met je net. (22155 maal gespeeld)

Xraye

Zet zo veel mogelijk 'pegs' aan en speel je doorheen de 14 levels! Bediening gebeurd met de pijltjestoetsen, de spatiebalk (los laten) en de CTRL-knop (niet grijpen). (20503 maal gespeeld)

Nieuwsbrief

Laat je email adres achter en ontvang de tofste en gekste spelletjes in je mailbox! Onderaan elke verstuurde email staat vermeld hoe je je terug uit kan schrijven.

Email adres: Verstuur

Close

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt. Klik hier voor meer informatie over cookies, hoe je ze kan wissen en waarom deze worden gebruikt.
Verder surfen betekent dat je toestemming geeft om de cookies te gebruiken. Opgelet, bij het blokkeren van bepaalde cookies kan de site niet correct functioneren.

Niet op de openbare weg werpen
Om de site optimaal te kunnen beleven moet uw browser javascript ondersteunen.
Disclaimer | Contact | 6 Queries

Copyright © 2019 www.saai.be en de respectievelijke eigenaars
Actie spelletjes | Kaart spelletjes | Puzzel spelletjes
Behendigheids spelletjes | Sport spelletjes

Gesponsorde links